Nenehatun Anaokulu
KALE MAH. AKSARAY 18. SK. NENE HATUN ANAOKULU BLOK NO 5 MERKEZ / ÇORUM

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda bilgiyi ön plana çıkaran sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile çocuklarımızın öğrenmeyi keşfetme fırsatları bulabilecekleri bir kurum olmaktır.

MİSYON

Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamanın yanı sıra öz disiplin ve benlik saygısı geliştirmiş, toplumda bir birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluklarını ve sınırlarını bilen, kendi haklarını korurken başkalarının haklarını gözeten, gelenek ve göreneklerimize saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim